Iedereen super bedankt! - Reisverslag uit Kumba, Kameroen van Kim Elderen - WaarBenJij.nu Iedereen super bedankt! - Reisverslag uit Kumba, Kameroen van Kim Elderen - WaarBenJij.nu

Iedereen super bedankt!

Door: Kim

Blijf op de hoogte en volg Kim

10 April 2011 | Kameroen, Kumba

Tja.. eigenlijk heb ik over deze week weinig te vertellen. Maandag smam weggebracht naar het vliegveld en woensdag moest ik alweer beginnen met werken. En dan ook meteen met een operatie. De rest van de tijd was er ook genoeg te doen in de kliniek. Sorry, maar ik weet echt niet wat te schrijven deze keer.. Moet nog een beetje wennen aan het feit dat smam weg is denk ik.

Maar nu kan ik wel even de gelegenheid nemen om iedereen heel erg te bedanken!
1. Bedankt voor de brieven en pakketjes die ik elke maand ontvang. Het is zo fijn om post te krijgen van het thuisfront dus vooral blijven doen!
2. Bedankt voor het bijhouden van mijn verhalen en de reacties hierop. Ik schrijf de boel van me af maar het is ook fijn om te weten dat er mensen zijn die het gewoon leuk vinden om te lezen of er troost uit halen.
3. Bedankt voor alle spulletjes die iedereen meegegeven heeft aan smam voor het weeshuis of een financiële bijdrage hebben gedaan. Ik en smam hebben de kinderen een top dag kunnen bezorgen. Maar ik wil het hier natuurlijk niet bij laten. Aangezien ik er nog tot november ben moeten we meer doelen kunnen bereiken. Misschien eindelijk nieuwe toiletten voor ze?
4. Bedankt voor de financiële bijdrage die nog steeds regelmatig word gedaan voor de kliniek. Inmiddels heb ik van het bedrag een heel nieuw wacht/screen kamer kunnen realiseren; er staan nu comfortabele stoelen en er is een heel nieuw screeningroom waarin een patiënt echt privacy heeft. Kapotte deuren zijn opnieuw gemaakt. En buiten is de gangpad betegeld waardoor het niet meer gevaarlijk is voor de patiënten om ‘s nachts buiten te lopen. Dus in een korte tijd is er al veel gedaan en ik hoop dat er nog veel meer kan gaan gebeuren….

Verder is deze maand erg spannend want het handmelken gaat bekend maken aan welk project ze geld gaan geven. Ik heb een project voorstel opgestuurd voor het realiseren van een kinderafdeling in de Ejed Medical Foundation. Dus ik ben benieuwd.

Nog even iets. Mijn MSN messenger doet het niet meer. Het geeft aan dat ik het moet updaten maar dat lukt me maar niet. Hier in Kameroen is het netwerk niet geweldig dus dat duurt heel lang! Ik kan dus niet meer op MSN. Dus als je met me wilt praten of eventueel wilt zien dan kan dat via Skype. Mijn skype naam is: kimntube

Ik voeg bij dit bericht nog wat foto’s van mij en mama. Wat een geweldige tijd was dat!

Heel veel liefs,
Ntube
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

• 10 April 2011 - 16:56

Mariëll:

Lieve Kim,
    Ja het zal wel weer wennen zijn,zo zonder je mam,want het zullen 2 hele bijzondere weken zijn geweest!!
    Fijn dat je dat hebt kunnen delen!
    Dus dat je niet echt je update hier neer zet is heel erg te begrijpen!
    Maak er maar weer een mooie tijd van en ik ga heeeeeeeeel hard meeduimen dat bij het handmelken jouw project word uitgekozen!
    Ik zie uit naar je volgende verhaal!!
    Vèèl liefs,Mariëll XX

• 12 April 2011 - 13:14

Mama:

Hee Kimmy,

Wat raar om fotos van mezelf te zien nu ik weer terug ben in Nederland.
    We hebben een hele fijne tijd gehad samen. Je hebt me zoveel mogelijk laten zien en beleven. Kim kei bedankt voor die twee onvergetelijke weken.
    mamaxxxxxxxxxxxxxx

• 16 April 2011 - 14:31

Anneke:

Hey Meis!

Wat goed om te lezen dat je daar al zo veel goede dingen heb mogen verrichten! Ik denk dat je nog een heleboel moois extra voor elkaar gaat krijgen daar.
    Ga zo door meid!!

Ben benieuwd naar je volgende verhaal!

Heel veel liefs!
    XXXX Anneke

• 16 April 2011 - 16:11

Juul:

Hey Kim,

Fijn dat je een leuke tijd met jullie mam hebt gehad! Het is gwn geweldig heerlijk om te lezen wat jij daar allemaal doet en dat je er ook plezier in hebt (soms ook niet ;)). Doe lekker je ding want het is zo inspirerend :)

Liefs!